Εκδρομή

από530

Χειμερινό Σκι στα Καλάβρυτα

Ημερομηνία Αναχώρησης

01 Δεκ - 31 Μαρ

Διάρκεια

7 Ημέρες

7 Ημέρες – Αναχωρήσεις:

 • Από Δεκέμβριο 2019 έως Μάρτιο 2020 (καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Kαλάβρυτα. Η χειμερινή πρωτεύουσα της Πελοποννήσου αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους αγαπούν τις χειμερινές διακοπές, τη φύση, την ιστορία και τα σπορ βουνού. Ορεινοί ξενώνες, εξαιρετικό φαγητό, το σπήλαιο των Λιμνών με τις δεκατρείς υπόγειες λίμνες του, το πλατανόδασος στο Πλανητέρο, πλαγιές γεμάτες έλατα, το απόκρημνο φαράγγι του Βουραϊκού, ο περίφημος οδοντωτός να το διασχίζει «ατρόμητος», το χιονοδρομικό κέντρο του Χελμού, η μονή της Αγίας Λαύρας και το εντυπωσιακό Μέγα Σπήλαιο είναι μερικά από τα αναρίθμητα  αξιοθέατα της περιοχής γύρω από τα Καλάβρυτα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Ημέρα

ΑΘΗΝΑ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Μεταφορά από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στα Καλάβρυτα, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση στον Ισθμό της Κορίνθου, άφιξη στα Καλάβρυτα. Μετά την άφιξη στα Καλάβρυτα και στο ξενοδοχείο μας, ο συνοδός θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το χωριό. Ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη βόλτα στο ιστορικό κέντρο των Καλαβρύτων ή όσοι το επιθυμούν σκι στο χιονοδρομικό κέντρο. Ελεύθερος χρόνος για αγορές εξαιρετικών τοπικών προϊόντων. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
2η Ημέρα

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Μετά το πρωινό μετάβαση στο χιονοδρομικό κέντρο. Κατόπιν απολαμβάνουμε καφέ, τσάι και σνακ στην καφετέρια και εστιατόριο του χιονοδρομικού. Στην συνέχεια εκδρομή στο Σπήλαιο των Λιμνών. Το μεσημέρι γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια του χωριού των Καλαβρύτων. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και βόλτα στο κέντρο των Καλαβρύτων. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
3η Ημέρα

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Μετά το πρωινό μετάβαση στο χιονοδρομικό κέντρο. Κατόπιν εκδρομή στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου. Το μεσημέρι γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια του χωριού των Καλαβρύτων. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και βόλτα στο κέντρο των Καλαβρύτων. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
4η Ημέρα

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Μετά το πρωινό μετάβαση στο χιονοδρομικό κέντρο. Στη συνέχεια οδηγούμαστε στο Οδοντωτό τρενάκι και κατεβαίνουμε από την κορυφή του βουνού στο χωριό Διακοφτό, το οποίο βρίσκεται κοντά στην θάλασσα. Το μεσημέρι γεύμα σε εστιατόριο του χωριού Διακοφτό. Επιστροφή με το πούλμαν στα Καλάβρυτα. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
5η Ημέρα

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Μετά το πρωινό μετάβαση στο χιονοδρομικό κέντρο. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Μουσείο του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος και στο μνημείο όπου βρίσκεται ο τόπος εκτέλεσης των Καλαβρυτινών από τους Γερμανούς τον Δεκέμβριο του 1943. Το μεσημέρι γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια του χωριού των Καλαβρύτων. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και βόλτα στο κέντρο των Καλαβρύτων. Το βράδυ γνωριμία με παραδοσιακές γεύσεις (τα Καλάβρυτα φημίζονται για αυτές), και ανάλογα τα άτομα προαιρετική οργάνωση Ελληνικής βραδιάς με χορευτικό συγκρότημα. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
6η Ημέρα

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

Μετά το πρωινό μετάβαση στο χιονοδρομικό κέντρο. Στην συνέχεια επίσκεψη στο χωριό Πλανητέρο, όπου εκεί βρίσκονται οι πηγές του Αοράνιου Ποταμού (αναβλύζουν μέσα από την γη) με τις πέστροφες, και ακολουθεί γεύμα σε τοπική ταβέρνα του χωριού. Αργότερα επίσκεψη στο Kλήμα Παυσανία, το οποίο αναφέρει ο Παυσανίας στα απομνημονεύματά του, και θεωρείται ότι είναι το αρχαιότερο κλήμα στον κόσμο άνω των 3000 ετών. Επιστροφή στα Καλάβρυτα. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
7η Ημέρα

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια αναχώρηση και επιστροφή στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

ΤΙΜΕΣ

Κόστος κατ’ άτομο:

 

7 ημέρες:
Από Δεκέμβριο 2019
έως Μάρτιο 2020

2κλινο

1κλινο

Τιμή για παιδί
κάτω των 12 ετών
ή 16 ετών (σε δίκλινο
μαζί με 2 ενήλικες)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*330 €600 €

1 παιδί έως 12 ετών: 60 €

1 παιδί από 12 έως 18 ετών: 120 €

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ:

 • 300 € κατ’ άτομο (μέχρι 4 άτομα).
 • 250 € κατ’ άτομο (από 5-8 άτομα).
 • 200 € κατ’ άτομο (από 9-19 άτομα).

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Μεταφορά από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στα Καλάβρυτα και αντιστρόφως.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πλούσιο πρωινό σε παραδοσιακό μπουφέ.
 • Χρήση σάουνας και χαμάμ στον χώρο του SPA του ξενοδοχείου την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
 • Καθημερινές μεταφορές από το ξενοδοχείο προς το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και αντιστρόφως.
 • Εκδρομή στο περίφημο Μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου.
 • Εκδρομή στο Σπήλαιο των Λιμνών.
 • Εκδρομή με τον Οδοντωτό τρένο από τα Καλάβρυτα προς το Διακοφτό και αντιστρόφως.
 • Ειδική διαδρομή στο χιόνι με τετρακίνητο όχημα τύπου τζιπ με οδηγό.
 • Μέριμνα για προμήθεια κάρτας πολλαπλών διαδρομών για χρήση αναβατήρα και πίστας στο χιονοδρομικό.
 • Μέριμνα από το γραφείο για την ενοικίαση του σωστού εξοπλισμού σκι και για την εκπαίδευση σας από επαγγελματίες δάσκαλους του χιονοδρομικού αν ζητηθεί.
 • Αγγλόφωνος συνοδός / ξεναγός του γραφείου μας συνέχεια κοντά σας σε όλες τις μετακινήσεις και για ότι άλλο μπορεί να χρειασθείτε επί 24ώρου βάσεως.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Οι είσοδοι σε αρχαιολογικά μνημεία – μουσεία – Σπήλαιο Λιμνών.
 • Το χορευτικό συγκρότημα στην Ελληνική βραδιά.
 • Η ειδική διαδρομή στο χιόνι με το τζιπ.
 • Ο Οδοντωτός σιδηρόδρομος (κόστος: 19 €  κατ’ άτομο διπλή διαδρομή / 9.50 € κατ’ άτομο μονή διαδρομή).

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Η άφιξη και η αναχώρηση δεν είναι δυνατή Σάββατο και Κυριακή.

Πληροφορίες και Κρατήσεις:

Εξυπηρέτηση πελατών

210 89 86 157  και  210 89 86 158

Συμπληρώστε την
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προτιμώμενη ώρα επικοινωνίας*