Κρουαζιέρα

Μονοήμερη Κρουαζιέρα σε 3 Νησιά

Μονοήμερη Κρουαζιέρα σε 3 Νησιά
ΥΔΡΑ – ΠΟΡΟΣ – ΑΙΓΙΝΑ

3 ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ: ΥΔΡΑ – ΠΟΡΟΣ – ΑΙΓΙΝΑ

Αναχώρηση καθημερινά με τα πολυτελή μας κρουαζιερόπλοια. Με την άφιξή στο λιμάνι θα σας υποδεχθούν οι αξιωματικοί και οι πλοιοσυνοδοί μας για να σας οδηγήσουν είτε στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, όπου η ορχήστρα ήδη ανεβάζει τους ρυθμούς του κεφιού, είτε σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου που μπορείτε να απολαύσετε τη θέα κατά την αναχώρηση. Στις 08:00 αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού. Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

ΥΔΡΑ

Ύδρα. Με την είσοδό μας στο λιμάνι, αντικρίζουμε τη νησιώτικη πολιτεία της και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει.

ΠΟΡΟΣ

Πόρος. Παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες.

ΑΙΓΙΝΑ

Αίγινα. Είναι το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού μπορείτε να επιλέξετε –με επιπλέον κόστος–, μία από τις 3 προαιρετικές εκδρομές που διοργανώνουμε.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

1η Εκδρομή: Ξενάγηση στον Ναό της Αφαίας.

2η Εκδρομή: Πανοραμικός γύρος του νησιού.

3η Εκδρομή: Προσκύνημα στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Για όσους αποφασίσουν να παραμείνουν στην πόλη και το γραφικό λιμάνι του νησιού, ένας όμορφος περίπατος στα δρομάκια, την αγορά και τα ιστορικού ενδιαφέροντος σημεία σίγουρα θα τους εντυπωσιάσει. Η επιστροφή μας στην Μαρίνα Καλλιθέας συνοδεύεται από τους μελωδικούς ήχους της ορχήστρας μας και τις εντυπωσιακές φιγούρες του χορευτικού μας συγκροτήματος. Η εμπειρία του ταξιδιού θα είναι για σας μία μέρα με χίλιες αναμνήσεις.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ``COSMOS``

Κρουαζιερόπλοιο: COSMOS
Λιμάνι Αναχώρησης: Μαρίνα Καλλιθέα – Ολυμπιακά Ακίνητα
Ώρα Επιβίβασης: 07:15 – 07:45
Ώρα Αναχώρησης: 08:00

Ώρα επιστροφής: 19:30

Χρόνος Παραμονής στα Λιμάνια Προσέγγισης:

ΥΔΡΑ: 1 ώρα & 50 λεπτά

ΠΟΡΟΣ: 50 λεπτά

ΑΙΓΙΝΑ: 2 ώρες και 5 λεπτά

Πληροφορίες και Κρατήσεις:

Εξυπηρέτηση πελατών

210 89 86 157    και    210 89 86 158

Συμπληρώστε την
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προτιμώμενη ώρα επικοινωνίας*Σας Προτείνουμε Επίσης