Κρουαζιέρα

από75

Κρουαζιέρα στο Σούνιο το Ηλιοβασίλεμα

Κρουαζιέρα στο Σούνιο το Ηλιοβασίλεμα
ΣΟΥΝΙΟ

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Μια μοναδική κρουαζιέρα το ηλιοβασίλεμα που σας ταξιδεύει στο καταπληκτικό Ακρωτήριο Σούνιο. Ένας εξαιρετικός προορισμός πλημυρισμένος από ιστορία και ασύγκριτη φυσική ομορφιά. Απολαύστε 360 μοίρες θέα στο ηλιοβασίλεμα του Αιγαίου.

ΣΟΥΝΙΟ

Στο Ακρωτήριο Σουνίου βρίσκεται ο ναός του Ποσειδώνα, του αρχαίου Ελληνικού θεού της θάλασσας. Η θέα στο Αιγαίο πέλαγος είναι μαγευτική, προσφέροντας στον ταξιδιώτη ένα από τα πιο εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Χτισμένο το 444 π.Χ. τον ίδιο χρόνο με τον Παρθενώνα του μαρμάρου από την κοντινή Αγριλέζα. Υπάρχουν ιστορίες για το πλοίο του Βασιλιά Μενέλαου, το οποίο σταμάτησε για λίγο στο Σούνιο κατά την επιστροφή του από την Τροία ή για τον ατυχές Βασιλιά Αιγέα, ο οποίος πνίγηκε εκεί, πιστεύοντας ότι ο γιος του Θησέας είχε σκοτωθεί – το Αιγαίο Πέλαγος πήρε το όνομα του από αυτόν.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ``BELLUGA``

Το σκάφος Belluga με τον γυάλινο πάτο, είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για έναν ταξιδιώτη, να ταξιδέψει στα νοτιοδυτικά κυκλαδονήσια του Αιγαίου και να απολαύσει το καταπληκτικό τοπίο 70 χιλιόμετρα νότια της Αθήνας. Το σκάφος Belluga με τον γυάλινο πάτο, προσφέρει στους επιβάτες μια όψη της μαγείας που βρίσκεται στον βυθό του Αιγαίο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του σκάφους έχει τη δυνατότητα να προσεγγίζει απάτητες παραλίες. Το άνω κατάστρωμα προσφέρει στον επιβάτη 360 μοίρες θέα του ορίζοντα. Το Belluga είναι ένα διασκεδαστικό κρουαζιερόπλοιο που προσφέρει άψογη θέα πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

 

Κρουαζιερόπλοιο: BELLUGA
Λιμάνι Αναχώρησης: Λαύριο
Ώρα Επιβίβασης: 19:30 – 20:00
Ώρα Αναχώρησης: 20:00

Ώρα επιστροφής: 21:00

Χρονική Διάρκεια της Κρουαζιέρας:

1 ώρα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

Το γραφείο μας προσφέρει υπηρεσία μεταφοράς από και προς το λιμάνι του Λαυρίου. Θα φτάσετε στο Λαύριο για την κρουαζιέρα σας προς τα νησιά του Σαρωνικού χαλαρά και εγκαίρως και θα αποβιβαστείτε από την κρουαζιέρα σας γνωρίζοντας ότι είστε σε καλά χέρια με τα πούλμαν μας να σας περιμένουν στο λιμάνι.

 

Οι υπηρεσίες μεταφοράς μας, περιλαμβάνουν τρία κύρια δρομολόγια που καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, συμπεριλαμβανομένου του κέντρου της Αθήνας και της ακτογραμμής. Τα δρομολόγια περιλαμβάνουν απευθείας συνδέσεις με πολλά από τα μεγάλα ξενοδοχεία των Αθηνών και τα σημεία επιβίβασης βρίσκονται σε βολικές τοποθεσίες σε όλη την πόλη για εύκολη πρόσβαση όπου και αν μένετε.

 

Η υπηρεσία μεταφοράς από και προς το Λαύριο, περιλαμβάνεται μέσα στην τιμή του πακέτου.
Θα υπάρχει απαλή μουσική κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας, καθώς επίσης περιλαμβάνεται και ένα ποτήρι σαμπάνιας ή χυμό και συνοδευτικά ποτά.

Πληροφορίες και Κρατήσεις:

Εξυπηρέτηση πελατών

210 89 86 157  και  210 89 86 158

Συμπληρώστε την
ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Προτιμώμενη ώρα επικοινωνίας*Σας Προτείνουμε Επίσης