Συνεργάτες

Πατήστε στις φωτογραφίες παρακάτω για να δείτε πληροφορίες για κάποιες από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του γραφείου μας.

«ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ»
Ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός που αναβιώνει την αρχαία Ελληνική Ιππική σύμφωνα με το έργο του Ξενοφώντος «Περί Ιππικής».
Η Ελληνική Ομάδα Έφιππης Τοξοβολίας «Έλληνες Κένταυροι», η μόνη στο είδος της στην Ελλάδα, είναι ένας, μη κερδοσκοπικός, πολιτιστικός Οργανισμός ο οποίος υπηρετεί τον ιππικό και τοξευτικό πολιτισμό και τις παραδόσεις τους, ιδρυμένος το 2005 από τον Αριστοτέλη Ηρακλέους Καλέντζη ο οποίος εισήγαγε την Έφιππη και την Παραδοσιακή Τοξοβολία στη σύγχρονη Ελλάδα και εκπαιδεύθηκε στη «Κοιλάδα» του Κασσάι Λάιος που βρίσκεται στην Ουγγαρία. 

Το οινοποιείο Νικολού βρίσκεται στην καρδιά της πόλης του Κορωπίου.
Η δυναμική παρουσία του Βασίλη Νικολού Χημικού οινολόγου και Τεχνολόγου τροφίμων συμβάλει στην δημιουργία ποιοτικών κρασιών.
Ο ιδιόκτητος αμπελώνας οι προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες συμβαλλόμενων παραγωγών η ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της οινοποίησης και εμφιάλωσης ικανοποιεί τις υψηλές απαιτήσεις των σημερινών καταναλωτών.
Στον εκθεσιακό χώρο του οινοποιείου γίνεται γευστική δοκιμή αγορά κρασιών και παρέχονται πληροφορίες οινολογικού ενδιαφέροντος.

Ανακαλύψτε τις κρυφές ομορφιές της χώρας μας και διασκεδάστε συμμετέχοντας σε συναρπαστικές υπαίθριες δραστηριότητες όπως Rafting, Ποδήλατο, Πεζοπορία, Sea Kayak, Canoe-Kayak, Ιππασία, 4×4, Canyoning, Hydrospeed, Monoraft / Hotdog, Αναρρίχηση, River Trekking, Rappel, Flying Fox, Τοξοβολία, Via ferrata κ.α. Η Trekking Hellas, διοργανώνει ανεπανάληπτες εκδρομές στη φύση για μικρούς και μεγάλους, πάντα με την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα που αρμόζει στην πρωτοπόρο και μεγαλύτερη εταιρεία τουρισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα.