Μάλτα το νησί των Ιπποτών

Ημερομηνία Αναχώρησης

01 Απρ - 31 Οκτ

Διάρκεια

4 ημέρες

4 ΗΜΕΡΕΣ / ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ

Δώρο η μίνι κρουαζιέρα στο Μεγάλο Λιμάνι της Μάλτας !!!

ΜΑΛΤΑ

Μάλτα, όλη η Μεσόγειος σε ένα νησί. Παρά το μικρό της μέγεθος έχει μία τεράστια ιστορία που ξεδιπλώνεται στα βάθη των αιώνων. Αυτό το νησιωτικό έθνος, έχει ένα ιδιόμορφο χαρακτήρα που εντυπωσιάζει: Από τους προϊστορικούς ναούς και την μπαρόκ αρχιτεκτονική της πρωτεύουσας Βαλέτα, μέχρι την κουζίνα και τις γιορτές, αυτό το έθνος εκπέμπει μοναδική γοητεία. Κάντε μια βόλτα στους διάσημους κήπους Baraka, μέσα στα επιβλητικά τείχη της πρωτεύουσας, απ’ όπου θα απολαύσετε μια μοναδική θέα τη πόλης και του λιμανιού της. Tο παλάτι Casa Rocca Piccola αποτελεί ένα από τα γνωστότερα αξιοθέατα της Βαλέτα. Η πόλη Ραμπάτ στα δυτικά της ξεχωρίζει για τα σπίτια με τις κουκλίστικες προσόψεις, τα οποία προστατεύουν τα αγάλματα των αγίων στις γωνιές. Επίσης αξίζει να επισκεφθείτε την εκκλησία του Αγίου Παύλου, την πόλη Vittoriosa (Birgu), τον πρώτο τόπο των Ιπποτών της Μάλτας, με τα πανέμορφα κτήρια, τα πλακόστρωτα δρομάκια και το ενδιαφέρον ναυτικό μουσείο της.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η Ημέρα

ΑΘΗΝΑ - ΜΑΛΤΑ

Αναχώρηση από την Αθήνα για τη Μάλτα και άφιξη στο νησί των Ιπποτών.
Μεταφορά στο ξενοδοχείο για τσεκ-ιν και απόγευμα ελεύθερο.
2η Ημέρα

ΒΑΛΕΤΤΑ - ΜΟΣΤΑ

Μετά το πρωινό, πανοραμική ξενάγηση της Μάλτας (με ελληνική επεξήγηση) όπου θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα, όπως την εκκλησία της Μόστα με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη, το εργοστάσιο φυσητού γυαλιού, το Rabat με τα Ρωμαϊκά αξιοθέατα όπως η αναστηλωμένη Ρωμαϊκή έπαυλη, οι κατακόμβες της St. Agatha, την μεσαιωνική πόλη της Mdina. Η Βαλέτα είναι η πρωτεύουσα της Μάλτας και έχει ιδρυθεί από τους ιππότες του τάγματος του Αγίου Ιωάννη. Θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα του φημισμένου Μεγάλου λιμανιού, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο.
3η Ημέρα

ΜΑΛΤΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ

Μετά το πρωινό, μπορείτε να απολαύσετε μια μίνι κρουαζιέρα στο Μεγάλο Λιμάνι της Μάλτας, όπου μπορούμε να θαυμάσουμε τις μεσαιωνικές οχυρώσεις και τα ιστορικά κτίρια και να έχουμε εντυπωσιακή θέα της Βαλέτα και των Τριών Πόλεων από την θάλασσα. Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε καταπληκτικές φωτογραφίες. Η υπόλοιπη μέρα είναι ελεύθερη μέρα για να ανακαλύψουμε μόνοι μας τις κρυφές ομορφιές του μεσογειακού παραδείσου, να ψωνίσουμε παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και να δοκιμάσουμε το φρέσκο ψάρι και τη μαλτέζικη τοπική κουζίνα.
4η Ημέρα

ΜΑΛΤΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, ελεύθερη μέρα για βόλτες και ψώνια και το βράδυ μεταφορά από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

ΤΙΜΕΣ

Αναχωρήσεις

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδικό

Ξενοδοχεία

Κάθε Σάββατο (4 μέρες) 339 € 449 € 269 €

Hotel Be 4* η παρόμοιο

 

 

Πτήσεις
ΑΘΗΝΑ – ΜΑΛΤΑ
Αναχώρηση: 14:25
Άφιξη: 15:15

Πτήσεις
ΜΑΛΤΑ – ΑΘΗΝΑ
Αναχώρηση: 22:35
Άφιξη: 01:20

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μάλτα – Αθήνα με απευθείας πτήσεις.
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Μάλτας.
  • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό.
  • Ξενάγηση στην Μάλτα με ελληνική επεξήγηση (hop on / hop off).
  • Δώρο η μίνι Κρουαζιέρα στο Μεγάλο Λιμάνι, χωρίς μεταφορές.
  • 1 χειραποσκευή μέχρι 10 κιλά το άτομο.
  • 1 Free Casino Voucher.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator.

Η σειρά των ξεναγήσεων δύναται να αλλάξει.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Δεν περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίων 150 €.
  • Τα δημοτικά τέλη Μάλτας πληρώνονται απευθείας από τους επιβάτες στα ξενοδοχεία.

Σας Προτείνουμε Επίσης