4ήμερη απόδραση στην Βουδαπέστη

Ημερομηνία Αναχώρησης

01 Ιούλ - 30 Σεπ

Διάρκεια

4 Ημέρες

4ήμερες Ατομικές αποδράσεις στις Ευρωπαϊκές Μεγαλουπόλεις !

Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2018 – Καθημερινές αναχωρήσεις !

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Η ιστορία της Ουγγαρίας ξεκινά με τη μετανάστευση των φυλών των Μαγυάρων, περίπου το έτος 896. Λόγω των επιθέσεων των Βουλγάρων, κινήθηκαν προς τις πεδιάδες του Δούναβη και ίδρυσαν τον πρώτο οικισμό στη Όμπουντα (Óbuda) και στο νησί Csepel (εκεί που βρίσκεται η σημερινή Βουδαπέστη). Η πόλη της Πέστης αναφέρεται για πρώτη φορά το 1061, και μεταξύ 1242 και 1244 χτίστηκε από τον βασιλιά Béla IV το Κάστρο της Βούδας και το οποίο ξεκίνησε το εποικισμό της περιοχής. Γύρω στο 1800, η Βούδα είχε περίπου 24.000 κατοίκους, ενώ η Πέστη περίπου 30.000. Το 1873, οι 3 πόλεις της Πέστης, της Βούδας και η Όμπουντα συγχωνεύονται και η νέα πόλη, η Βουδαπέστη, φτάνει πληθυσμό περίπου 300.000 κατοίκων. Το τέλος του 19ου αιώνα και οι αρχές του 20ου αιώνα είναι μια εποχή ευημερίας και ανάπτυξης για τη Βουδαπέστη, αλλά μετά τον Πρώτο και το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν η Ουγγαρία επέλεξε την πλευρά των Γερμανών, η Βουδαπέστη άρχισε να παρακμάζει και έχασε μεγάλο μέρος της λάμψης της. Ωστόσο, μετά την πτώση του σιδηρού παραπετάσματος, η πόλη έχει αρχίσει να ανακάμπτει και ανέκτησε τη δόξα του παρελθόντος.

ΤΙΜΕΣ

Τιμή κατ’ άτομο σε Δίκλινο δωμάτιο: από 189 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βουδαπέστη – Αθήνα.
 • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό.
 • Φόροι Αεροδρομίου και Καυσίμων.
 • Μια (1) χειραποσκευή ανά άτομο, διαστάσεων 50χ40χ20 cm.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια και ξενοδοχεία.
 • Είσοδοι και ξεναγήσεις στα μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους.
 • Επιπλέον αποσκευές.
 • Ότι ρητώς δεν αναφέρεται ως περιλαμβανόμενο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Τα συγκεκριμένα πακέτα είναι ατομικά και περιλαμβάνουν μόνο το αεροπορικό εισιτήριο, τους φόρους αεροδρομίων, τον επίναυλο καυσίμων και τη διαμονή σας.
 • Οι κοστολογήσεις έγιναν στις 05/07/2018. Οι παραπάνω τιμές είναι υπολογισμένες με βάση τον πιο οικονομικό αεροπορικό ναύλο και με περιορισμένο αριθμό θέσεων καθώς και τις ισχύουσες διαθεσιμότητες και τιμές των ξενοδοχείων την ημερομηνία της κοστολόγησης. Οι κρατήσεις βασίζονται στη διαθεσιμότητα του οικονομικού αυτού ναύλου στις ημερομηνίες που έχετε επιλέξει να ταξιδέψετε. Σε αντίθετη περίπτωση μπορείτε να πραγματοποιήσετε το ταξίδι σας στις ημερομηνίες που είχατε αρχικά επιλέξει αλλά με τις αντίστοιχες επιβαρύνσεις αεροπορικού ναύλου και ξενοδοχείου. Οι τιμές δεν ισχύουν σε περιόδους εορτών, αργιών, εκθέσεων και συνεδρίων.
 • Οι φόροι αεροδρομίων και οι επίναυλοι καυσίμων ισχύουν την ημερομηνία της κοστολόγησης και υπάρχει πιθανότητα να αυξηθούν από τις αεροπορικές εταιρείες ή από τις αρχές των αεροδρομίων ανά πάσα στιγμή. Η διαφορά τιμής από την αρχικά υπολογιζόμενη θα επιβαρύνει τους ταξιδιώτες.
 • Το Check-in στα ξενοδοχεία γίνεται μετά τις 15:00 και το Check out έως τις 12:00, ανεξάρτητα από το αν φτάνετε πρωί ή αναχωρείτε αργά από τον προορισμό σας.
 • Συνήθως όλα τα ξενοδοχεία ζητούν κατά την άφιξή σας ένα χρηματικό ποσό σαν εγγύηση, (περίπου 50-100 €), για πιθανή χρήση εξτρά παροχών του δωματίου σας που έχουν χρέωση, όπως μίνι μπαρ, pay T.V, room service. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα ή μετρητά. Αν δεν κάνετε χρήση καμίας εξτρά παροχής το ξενοδοχείο ξεχρεώνει την πιστωτική σας κάρτα ή σας επιστρέφει τα μετρητά που έχετε δώσει.
 • Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο. Στην περίπτωση που δεν θα μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο λόγω μη κατοχής των πιο πάνω εγγράφων θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Γραφείο μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη, για αυτό και δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων.

Σας Προτείνουμε Επίσης